KAPCSOLAT


Amennyiben szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, vagy bármilyen kérdésed lenne a szolgáltatással kapcsolatban, várjuk leveledet email címünkre: info@hali.hu

 

BEMUTATKOZÁS


Üdvözöllek a Harmony Life oldalán!

Regisztrációddal részese lehetsz egy nagyszerű közösségnek, ahol ismeretet szerezhetsz önmagadról, kedved szerint ismerkedhetsz, levezhetsz másokkal. Olyan emberekkel, akik valóban hozzád hasonlóan éreznek és gondolkodnak, akiknek egyetlen vágya, hogy a hétköznapokban harmonikus viszonyban legyenek társaikkal.

Persze, feltehetnéd a kérdést, hogy miben különbözik a Harmony Life a többi társkereső oldaltól? Mi garantálja, hogy a honlapon rokonlelkekkel ismerkedhetsz?

Hadd áruljam el, hogy a Harmony Life oldalán egy egyedülálló, speciális numerológiai alapú kalkulátor működik, mely hosszú évek kutatómunkájának és tesztjeinek eredménye. Regisztrációnál minden felhasználótól elkérjük a nevét és születési dátumát, hogy a megadott adatok segítségével a kalkulátor kiszámolhassa a személyiségéhez tartózó számait. Így létrejön egy több számból álló személyiségszám-profil, ami a személyiségszámokat és a hozzájuk tartozó leírásokat tartalmazza. E leírások alapján például megtudhatod, hogy milyen pozitív és negatív tulajdonságai vannak személyiségednek, milyen életfeladatokat kell elvégezned ahhoz, hogy a későbbiekben boldog és kiegyensúlyozott életet élhess. Ezenkívül az úgynevezett Harmónia Körök segítéségével kiderítheted, hogy van-e közted és egy másik felhasználó között szellemi-, érzelmi-, vagy testi összhang személyiségszám-profilotok alapján. 

Jó, de mi az a számmisztika? Mik azok a személyiségszámok?

A numerológia (magyarul: számmisztika) egy ősi tudományon alapszik, mely azt vizsgálja, hogy az egyes számok milyen hatással vannak életünkre. Minden számhoz tartozik valamilyen személyiségjelleg, valamilyen attitűd, pozitív és negatív erők és tulajdonságok, sőt, életfeladatok is, amik csak rajtad állnak, hogy kiteljesíted-e őket, vagy elhanyagolod, így vagy úgy, e számok személyiségformáló ereje hatással van mindannyiunk életére.
 
Üdvözlettel:
a Harmony Life csapata


 

REGISZTRÁCIÓ


Amennyiben szeretnél regisztrálni a numerológián alapuló önismereti és társkereső oldalra, kattints a főoldal jobb szélén található bejelentkezési panelen, a „Még nem vagy tag? Regisztráció” feliratra, vagy jelentkezz be egyszerűen a Facebook, illetve a Google+ fiókoddal.

A regisztrációs folyamat gyors és egyszerű; viszont a funkciók megfelelő működéséhez valós adatok megadása szükséges. A megadott adatokat: nevedet, születési dátumodat, e-mail címedet bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki harmadik fél számára. A regisztráció befejeztével a megadott e-mail címre küldünk egy megerősítő üzenetet. A levélben található linkre kattintva regisztrációd aktívvá válik.

Amennyiben a megerősítést szolgáló e-mail rövid időn belül nem érkezik meg fiókodba, ellenőrizd le, hogy nem került-e a Spam mappádba. Amennyiben ott sem található, kattints a főoldalon található bejelentkezési panelen az „Aktiváló e-mail újraküldése” feliratra, és küldd el újra az e-mail címedre.


 

BEJELENTKEZÉS


Regisztrált tagként beléphetsz oldaladra az e-mail címed és jelszavad (a hali.hu regisztrációjánál megadott jelszavunk) megadásával, majd a „BELÉPÉS” gombra kattintva. Vagy egyszerűen lépj be Facebook, vagy Google+ fiókoddal.

Amennyiben Facebook, illletve Google+ fiókoddal regisztráltál, úgy kapsz az e-mail címedre egy biztonsági jelszót, amivel külön be tudsz lépni az oldalra az e-mail címed segítségével.


 

ELFELEJTETT JELSZÓ


Amennyiben elfelejtetted jelszavad, úgy a bejelentkezés panelen található „Elfelejtett jelszó” linkjére kattintva változtathatod meg azt. A linkre kattintva meg kell adnod a regisztrációnál használt e-mail címed, és  ezt követően egy új jelszót kapsz levélben. Ezt az új jelszót saját fiókod biztonsága érdekében ajánlott megváltoztatni.

 

BEJELENTKEZÉST KÖVETŐEN


Bejelentkezést követően egy popup ablak jelenik meg, ahol saját profilképet tölthetsz fel magadról, hogy részese lehess egy közösségnek, ahol keresgélhetsz, ismerkedhetsz olyanokkal, akikkel megvan a szellemi, érzelmi, és a testi összhang.

Mindemellett megvan a lehetőséged az oldalon arra is, hogy saját magadról ismeretet szerezhess, mely leírások az „Elemzés” menüpont alatt találhatóak.

Profilképed feltöltése nélkül nem használható az ismerkedős funkció; de az önismereti elemzések ettől függetlenül bármikor elérhetőek.

Az „ismerkedős” részt csak 18. életévüket betöltött, regisztrált felhasználók használhatják.


 

KERESÉS


Az oldal tetején található keresési feltételek kitöltésével, majd a „KERESÉS” gombra kattintással indíthatsz új keresést. A keresési szekcióban be tudod állítani a neked megfelelő szűrési feltételeket:

- „Mit szeretnék?” : szellemi/érzelmi/testi összhang. Itt beállíthatod, hogy azokat a felhasználókat listázza neked a találat első helyeire, akikkel a legnagyobb összhangba vagy szellemileg, érzelmileg, testileg;
- „Kivel?”: életkor és a nem beállítása
- „Hol?”: lakhely és az attól való távolságon belüli érték beállítása (megjegyzés: ahhoz, hogy más országokban is keresgélhess felhasználókat, meg kell változtatnod a lakhelyed beállítását az adott országéra, ahol keresni szeretnél)
- „Név szerint”: felhasználónév szerint is kereshetsz
- „Személyisége”: Személyiségtípus szerint is kereshetsz (ez csak Prémium felhasználóink számára elérhető)


 

FELHASZNÁLÓ PROFILOLDALA


A listázott társkeresők képére kattintva megjelenik az adott felhasználó profiloldala, mely a következő információkat tartalmazza:

- „Online”/”Offline” állapot kijelzése;
- Felhasználóneve;
- Életkora;
- Általa beállított helységneve;
- Férfi/Nő;
- Csevegés gomb: amennyiben prémium felhasználó vagy, vagy az általad nézett profil prémium, úgy erre a gombra kattintva azonnali üzenetet küldhetsz a másik fél számára;
- „Megismernéd?” Igen/Nem válaszadás lehetősége: amennyiben (mivel ha egyikőtök sem prémium felhasználó, úgy a csevegés gomb nem használható) szeretnéd megismerni a felhasználót, azt az „igen” (zöld pipa jel) gomb megnyomásával tudod jelezni felé. Ő erről értesítést kap, és amennyiben viszonozza a megismerkedési szándékát, úgy korlátlanul levelezhettek;
- Profilkép és amennyiben további képekkel rendelkezik a felhasználó, azt a képek szélén található jobbra, balra nyílra kattintással tudod görgetni;
- Harmónia Körök: közted és a felhasználó közt létrejövő összhang erősségének ábrázolása, mind szellemi, érzelmi, és testi szinten;
- „Korszakai”: a felhasználó korszakainak (fiatalkor, felnőttkor, időskor) rövid, átfogó elemzését olvashatod;
- „Személyisége”: a felhasználó személyiségéről olvashatsz egy rövid, átfogó elemzést.
- „Felhasználó jelentése”: itt jelentheted az oldal üzemeltetőinek, ha a felhasználó nem felel meg az előírás szabályainak, pl.: illetlen fotót jelenít meg, sértő, oda nem illő leírást tesz közzé, stb. 

IGEN/NEM JÁTÉK


A keresési feltételeknél beállított „Kivel?” (férfi/nő és életkor) szűrő alapján listázza ki a felhasználók profillapjait. Viszont nem veszi figyelembe a keresésnél beállított „Mit szeretnék?”, „Hol?”, „Név szerint”, és a „Személyisége” beállításait.

Itt válaszadásra vagy kötelezve, hogy megismernéd-e, vagy nem a felhasználót; és csak ezután léphetsz a következő felhasználó profiljára.

Amennyiben „igen”-t mondasz egy felhasználóra, és ő is ugyanígy tesz, úgy a „Kapcsolatok” menüben korlátlan levelezésbe kezdhetsz a felhasználóval.  


 

KAPCSOLATOK


A „Kapcsolatok” menü az újonnan született, és a már meglévő kapcsolatokat, üzeneteket tartalmazza. Amennyiben új üzentet szeretnél írni, azt az általad megnyitott felhasználó profiloldalán, a „CSEVEGÉS” gombra kattintva teheted meg. Erre kattintva a „Kapcsolatok” menü nyílik meg, és megjelenik a beszélgetős panel, ahol levelezést kezdeményezhetsz.
Itt megtalálod az összes eddigi megkezdett beszélgetéseidet is. Válaszd ki a megfelelő beszélgetést a bal oldali listából, majd bővítsd a beszélgetést új üzenetünkkel a „KÜLDÉS” gomb segítségével.

Prémium felhasználóink számára, vagy prémium felhasználóval kezdeményezett, folytatott beszélgetésekhez korlátlan üzenetküldési lehetőséget biztosítunk. Illetve amennyiben ingyenes felhasználóinknál mindkét fél megismerné egymást, úgy ők is korlátlanul levelezhetnek egymással.

Az üzenetek időrendi sorrendben listázódnak; a legújabb üzenetek kerülnek az első helyre.


 

KI ISMERNE MEG?


Prémium felhasználóként a „Megismerne” menüben megtekintheted azokat a felhasználókat, akik szeretnének megismerni, akik „igen”-t mondtak rád. Akár ott egyből vissza tudsz jelezni nekik, hogy te is megismernéd-e őket. 

Ingyenes tagságnál ez a lehetőség nem adott, nem láthatod, kik azok a felhasználók, akik meg szeretnének ismerni, akik „igen”-t mondtak rád. Viszont indíthatsz egy „Igen/Nem játék”-ot, ahol akár „egymásra is találhattok”.


 

KIT ISMERNÉK MEG?


A „Megismerném” menüben azok a felhasználók találhatóak akiket megismernél, akikre „igen”-t mondtál a profiloldaluknál. Az „X” gombra kattintva törölheted (és így egyben „nem”-et is mondasz rá) a kiválasztott felhasználókat a listából.

 

SAJÁT ADATLAP MEGTEKINTÉSE, ÉS SZERKESZTÉSE


Saját adatlapodat, ahogy mások látnak, a bal szélső menünél a profilképedre kattintva jelenítheted meg. (Azt figyelembe kell venni, hogy más felhasználók nem teljesen így látnak téged, csak részben. Ugyanis a „Korszakaim” elemzés itt nem látható, de megtekintheted az „Önismeret” menüben a „Korszakaim” résznél az elemzések rövidített (dőlten írt) változatát, mely megjelenik a profiloldalunkon is.)

Ezt követően a „PROFIL SZERKESZTÉSE” gombra kattintva a szerkesztési felület jelenik meg, ahol saját adataidat módosíthatod. A születési dátumod kivételével minden adat megváltoztatható a „Mentés” gombra kattintást követően.

Profilod szerkesztése a jobb felső menüsor ikonra, azon belül a „Profilom”-ra kattintva is elérhető.

Fontos! Az adatlapod szöveges mezőinek kitöltése során saját biztonságod érdekében ne adj meg semmilyen külső elérhetőséget (telefonszám, teljes név, e-mail cím, Facebook, Skype azonosító, stb.). Moderátoraink minden adatlapot átnéznek, és az adott mező rendeltetésétől eltérő szövegezés esetén letiltják annak megjelenítését. 


 

KÉPEK FELTÖLTÉSE, PROFILKÉP BEÁLLÍTÁSA


A képek feltöltésének lehetősége a jobb felső menüsor ikonra, azon belül a „Profilom”-ra kattintva érhető el, vagy a profilképünkre kattintva, ezt követően pedig a „PROFIL SZERKESZTÉSE” gomb megnyomásával jön elő a menü.

Profilképed feltöltéséhez, módosításához válaszd a „PROFILKÉP MÓDOSÍTÁSA” gombot. További képek feltöltéséhez kattints a „kép feltöltése” szöveggel ellátott „dobozokra”. A képek feltöltését 3 forrásból is megteheted: számítógépedről, Facebook profilképeidből, és az Instagram képeidből.

A képeidre vonatkozó feltöltési szabályok, melyeknek eleget kell tenned, ha szeretnéd őket használni, hogy:

- rólam készült, jól kivehető képet ábrázoljon,
- ne legyen illetlen, sértő a kép.


 

KÉPEK TÖRLÉSE


A képek törlésének lehetősége a jobb felső menüsor ikonra, azon belül a „Profilom”-ra kattintva érhető el, vagy a bal szélső menünél a profilképedre kattintva, ezt követően pedig a „PROFIL SZERKESZTÉSE” gomb megnyomásával jön elő a menü.

Feltöltött képeid törlését a képek jobb felső sarkában található „X” gomb megnyomásával tudod végrehajtani. Az aktuálisan beállított profilképedet nem tudod törölni, csak módosítani, ugyanis profilkép nélkül nem használható a társkereső szolgáltatás.


 

ELEMZÉS FŐMENÜ


Az „Elemzés” főmenü minden regisztrált felhasználónk számára ingyenesen elérhető, mely a következőket tartalmazza:

- ÖNISMERET menüpont: Megismerheted önmagad, személyiséged pozitív és negatív megnyilvánulásait; megtudhatod, milyen változásokon mész át, és merre tartasz. Mik azok a lehetőségek, kihívások, jellemformáló erők, amelyek meghatározzák fiatalkorodat, felnőttkorodat, valamint időskorodat. Betekintést nyerhetsz belső énedbe; kiderítheted, hogyan látnak mások, és arról is tudomást szerezhetsz, hogy hogyan látod önmagad.

- HARMONIZÁLÁS menüpont: Egy másik személy születési dátumát megadva megvizsgálhatod, milyen köztetek az összhang, mennyire vagytok egy-hullámhosszon az élet különböző területein.  (Részletesebb leírást a menüben olvashatsz).

- IDŐSZAKAIM menüpont: Megtudhatod, hogy életed melyik életszakaszában vagy; kiderítheted, milyen pozitív és negatív rezgése van az egyes napjaidnak, mire kell odafigyelned, hogy a hétköznapokban kiegyensúlyozott életet élj.


 

INGYENES TAGSÁG


A hali.hu weboldal számtalan lehetőségét kínálja INGYEN a felhasználók számára, melyek közül néhány:

- Személyre szabott Önismereti elemzés (bővebb információ az Önismeret menüpont leírásánál)
- Kivel vagy egy-hullámhosszon? (bővebb információ a Harmonizálás menüpont leírásánál)
- Milyen időszakodban vagy? (bővebb információ az Időszakaim menüpont leírásánál)
- Egy egyedülálló társkereső aktív felhasználója lehetsz, ahol keresési paraméterek beállítása alapján keresgélhetsz veled összhangban lévő társaidközt, akik személyiségéről egy rövid átfogó elemzést is olvashatsz, valamint kölcsönös érdeklődést követően korlátlanul levelezhettek egymással.


 

PRÉMIUM TAGSÁG


Mire jó a Prémium tagság?

Amennyiben Prémium tagságra váltasz, az alábbi szolgáltatásokra vagy jogosult:

- azonnal küldhetsz és fogadhatsz is üzenetet bárkitől (Prémium tagsággal nem rendelkező felhasználóktól is);
- láthatod mikor olvasták el üzeneteidet;
- azonnal megtudhatod, ki szeretne megismerni;
- elrejtheted „online/offline” állapotod kijelzését;
- előrébb kerülsz az „Igen/Nem játék”-ban;
- személyiségtípus szerint is kereshetsz a keresőben.

A Prémium tagság egyik további előnye, hogy komolyabban vesznek a többi felhasználónál, így nagyobb eséllyel ismerkedhetsz.

Prémium tagság vásárlása:

Prémium tagságot bejelentkezés után, ide kattintva vásárolhatsz; vagy az oldal jobb felső részén található „Prémiumra váltok” gombra kattintva.

Prémium tagság lejárta után nem újul meg automatikusan az előfizetés, így nem kerül újbóli levonásra az adott összeg. Lejárta után, amennyiben szeretnénk, újra előfizethetünk.

Az oldalon PayPal fizetés működik

A PayPal a világ egyik legnépszerűbb online fizetési rendszere. A PayPal-on keresztül két módszer áll rendelkezésedre a vásárlás lebonyolításához:

- amennyiben rendelkezel PayPal fiókkal, belépve elküldheted onnan a Prémium tagságod vásárlásához szükséges összeget;
- vagy saját bankkártyáddal is tudsz fizetni a PayPal-on keresztül (ehhez regisztrálnod sem kell a PayPal-ra).


 

ISMERKEDŐ/TÁRSKERESŐ FUNKCIÓ INAKTIVÁLÁSA


Amennyiben nem szeretnéd használni a társkereső funkciót, lehetőséged van annak inaktiválására is. Így megmaradnak a fő funkciók, lehetőségek az oldalon, és továbbra is használhatod őket, mint például:

- továbbra is levelezhetsz a meglévő kapcsolataiddal;
- meglévő kapcsolataid profiloldalait is megtekintheted;
- nem jelensz meg a keresési találatok közt, és az Igen/Nem játékban sem;
- továbbra is olvashatod saját személyre szabott elemzéseidet.

Az inaktiválási funkció elérhető a jobb felső sarokban lévő menüsor „Beállítások” menüelemére kattintva.


 

JELSZÓ MEGVÁLTOZTATÁSA


Jelszavad megváltoztatásához kattints a jobb felső sarokban lévő menüsor „Jelszó megváltoztatása” menüelemre.

 

E-MAIL CÍM MEGVÁLTOZTATÁSA


E-mail címed megváltoztatását a profilod beállításánál érheted el. Megváltoztatása után kattints a „Mentés” gombra.

 

FELHASZNÁLÓK LETILTÁSA, ÉS A LETILTÁS FELOLDÁSA


Amennyiben egy másik felhasználó zaklat, bármikor letilthatod. Nyisd meg a „Kapcsolatok” menüpontot, ott válaszd ki az adott felhasználóval folytatott beszédpanelt, és ott a jobb felső sarokban lévő „lefele nyíl” ikonra kattintva kiválaszthatod, mit szeretnél tenni az illetővel: letilthatod, jelentheted, vagy törölheted a beszélgetéseteket.
Beszélgetésetek törlésével a kapcsolat is megszakad a felhasználóval, és eltűnik a listából.
A letiltás pillanatától kezdve az adott felhasználó nem lesz képes felvenni veled a kapcsolatot, illetve ettől kezdve adatlapodat sem láthatja.

Tiltás feloldását a „Beállítások” menü, a „LETILTOTT FELHASZNÁLÓK” almenüjében tudod elérni.


 

REGISZTRÁCIÓ TÖRLÉSE


Regisztrációd törlését a „Beállítások” menüben érheted el.